Tavasz

szobája

 

Isten hozott a teremtett világ újabb kapujában!  Ebben a szobában azzal a valósággal fogsz találkozni, melyet nem emberi kéz és elme alkotott, de csak az emberi szeretet képes életben tartani. Talán még nem érzed, de itt van a legnagyobb életenergia összegyűjtve. Mi a legfontosabb dolog az életben? Az élet maga. Az élet magja van ezen a helyen, kívánjuk, hogy találjon jó talajra, bontson virágot, tedd általa szebbé a világot!

Kívánjuk, hogy most már zárd le a magad épített világát, ne hozd be ebbe a szobába a hétköznapok gondolatait. Kezdj el figyelni arra, ami körülvesz! Kellemes időtöltést kívánunk! 

Irodalom

A tavasz novellái

"A pokol is és a mennyország is itt van köröttünk, és akik azokat lakják, ők is mind itt vannak. De ha bízol a Jóistenbe’, úgy kevesebbszer találkozol a pokolbeliekkel és többször a mennyországbéliekkel."

A tavasz versei

"Hitem fehér vászonba tekerem, az izzó ég felé fordítom tenyerem, s a fény belopózik homlokomon át, benn átváltozik szivárványcsokrokká. "

Egészség

A mag ereje

"Minden élet a fényből származik, ám kezdetben sötétség veszi körül."

A föld áldása

"Mire lelkünk e távoli fényből visszatér, a göndör, öreg koca ártatlan képével ideér. Puhán lerogy és elnyúlik a feltúrt szalmán, mint Szűzanya, ha megkönyörül éhes almán. "