Napút

Previous slide
Next slide

„Hazánk ébredező szent helye”- írtam pár éve az oldal köszöntőlapjára. E nagy és súlyos szavak mögött ma már a légiesen könnyed valóság áll. Fényből épülő katedrális, reményből szövődik a valóság is… 

Szavakkal nehéz elmondani, hogy mi a Napút. Írhatnám, hogy a völgy peremén körbefutó zarándokút, közepén a hármaskereszttel… de a Napút valósága olyan sokkal több, hogy megtapasztalásához a tér és az itt töltött idő sem mindig elég… de aki beleérez, az egy tökéletesen működő rendezettség végtelenjébe szakad. 

Nem lehet leírni és megmutatni sem tudom, de mesélhetek apró morzsákat abból a hosszú útból, ami alatt rátaláltam. 

Végig a Napúton

Ha szeretnél végigsétálni az élet 12 állomásán...

A Napút közepében a hármaskereszt alatt fénylik
a Szent Koronánk

A hármaskereszt a Koronadomb tetején, a feltétel nélküli szeretet korának egyik első hírhozója és forrása egyben. Immár a teljes emberiség számára sugározza programját, melyre a nyitott szívvel élő ember azonnal képes hangolódni. A magyarság egészségben való emelkedését segítendő őskép rezgése és fényalakja, a „Napút” hívószóra, gondolatra, azonnal megjelenik és kész a Szent Korona új programjának közvetítésére. Ez pedig nem más, mint a léleknek és a szellemnek szerelem által való felfényesítése és visszavezetése a teremtett világ idő- és térrendjébe, a fény útjára, a Napútra. A békét és önmagát kereső ember útja e dombon magasabb szintre emelkedik.