Gasztrológia

Previous slide
Next slide

Hogy mi a gasztrológia? Már a szó is saját konyhánk szülötte, a gasztronómia és az asztrológia szavak házasításából született. Hűen tükrözi az étlapunkon megjelenő filozófiát, hogy a teremtett világ kozmikus rendjét jeleníthessük meg a tányérokon. Emellett az idei évben egy rendkívüli meglepetéssel is készülünk, melyet a fogások mellett szolgálunk föl, hogy ne csak a test, hanem a szellem és a lélek is részesedhessen a teremtett világ harmóniájából.

Csupán 5 asztal, legfeljebb 15 vendég egy csöndbe zárt völgyben. Étlapunk csupán egy műsorfüzet a teremtett világ színházában. A főszereplők előbb az éppen csak megjelenő friss hajtások, rügyek, aztán az élettel együtt változik a szereposztás és megjelennek a színpompás virágszirmok, fűszeres illatú húsok, napérlelte gabonák…  egymással éppen olyan harmóniában, ahogy a minket körülölő völgyben is találjuk őket. 

Az általunk készített étkek alapját a völgy rendkívüli adottságai közt születő és kiteljesedő növények és állatok biztosítják, melyek életét a születésüktől fogva családunk gondoskodó figyelme és szeretete kíséri.  Az élet szentségét a teremtő ember felelősségével és alázatával óvjuk. Így tudnak ételeink a megszokottól egy egészen más minőségben az asztalra kerülni és a testen túl a lélek táplálékává nemesedni. 

Legfontosabb tudnivalók:

A 2023-as szezonban vendégeinknek exkluzív, 4 fogásos vacsoralehetőséget biztosítunk a péntek-szombati, és kedd-szerdai napokon. A vasárnap-hétfői napokon egy főételt szolgálunk fel, a csütörtöki napon konyhánk zárva tart, a környéken azonban számos étkezési lehetőség fog rendelkezésre állni.  

Szállóvendégeink számára reggeli/brunch lehetőséget biztosítunk minden nap 8-10 óra között, aminek menüjét előző este egyeztetjük. (Távozás napi reggeli igény esetén a szobakulcsot 9 óráig kell leadni.)  

A reggeli ára 3000 Ft/fő/alkalom, 12 éves kor alatt 1500 Ft/fő/alkalom.

A vacsora esetén egyik nap az „A” , másik nap a „B” menü 4 fogása kerül felszolgálásra, mindkét esetben 9.900 Ft/fő/vacsora áron.  A vasárnap-hétfői főétel ára 3.200 Ft/fő.  

(Gyermekeknek 12 év alatt 3 fogással számolunk, amelynek ára 4500 Ft/fő.)

Az étkezéseket elég a helyszínen eldönteni, de az érkezés napjára vonatkozóan az étkezési szándékot előre kérjük jelezni!

Szállóvendégeink számára a vacsora májusban és szeptemberben 18.00 órakor, június-július-augusztusban 19.00 órakor kerül felszolgálásra.