A víz útja örök körforgás. A Földön mindig ugyanannyi a víz mennyisége, így hát ugyanazt a vizet isszuk ma is, melyet megittunk már ki tudja hány életünkön át. És mégis itt van. Meghal és újra föltámad, akár az ember. Mit tanulhatunk tőle? Semmi olyat, amit belső önvalónk ne tudna már… de éppen vele léphetünk kapcsolatba segítségével.

Minden egyes kő, melyre életünk során felfigyelünk, üzenetet hoz számunkra. Gyermekkorunkban még fölvesszük, fölvesszük mindet és hosszasan eljátszunk velük. Aztán ez a szokásunk elmarad… ahogyan az üzenetek is.

Valahányszor, mikor belenézel a kútba, az aranyfonál megszakad. A Napsugárral érkező teremtői üzenet elé állsz, te fogadod be azt és a vízben csak magad kivetülését látod. A hagyomány épp olyan, mint ez az aranyszál. Ha befogadod lelkedbe, látszólag nem változik semmi a világban, de te már sosem nézel úgy tükörbe, ahogy ezelőtt tetted. A képed nem változik, de ami belül van... "Mély kútba tekinték, aranyszálat szakajték, benne látom testvérkémet bíborban, bársonyban gyöngyös koszorúban."

Szobánkban található egy kőből épített medence, melyben testet, lelket kényeztető élmények várnak. Emellett helyet kapott itt egy fürdőszoba és toalett, babzsákfotel és egy kényelmes franciaágy… és megannyi pozitív rezgésű kő és kristályszemcse.

A szoba ára minimum 2 éjszaka foglalása esetén 25.000 Ft/szoba/éj. Az ár tartalmazza a svédasztalos reggeliket, egyszeri domboldali piknik reggelit, üdvözlőitalokat és minden szolgáltatásunkat. Szoba foglalása