A fény melegít, erőt ad, eláraszt és telít. Ám az ember nem képes az energia elraktározására, a kapott többletet használnia kell. Minden pillanatban döntést hozunk, hogy jól használjuk, vagy eltékozoljuk ezt a fénytöbbletet.

A nyári napforduló egy lehetőség, az évkör „legmagasabb” pontja, ahol a legközelebb vagyunk a Teremtőnkhöz. Ebben a közelségben akár hátra is hagyhatnánk minden nehézséget, hiszen csak egy ugrás a beteljesülés. Mégis, ha képesek vagyunk felismerni önmagunk teremtői mivoltát, innen hajolunk vissza, hogy segítsünk mindazoknak, kik elesettségükben kezünk után nyúlnak.

Nyár végén a fényből táplálkozó növényvilág növekedése megáll, áldozatra adja magát és száradni kezd. Magjai elhullnak a szikár földön és várnak. Így várunk mi is a hangok és a rezgések birodalmában arra, hogy mind többen hangolódjanak a mindenség hullámaira.

Ebben a nagy közösségi térben több elkülönített hálórész található, legfeljebb nyolc fő részére. A szobához tartozó fürdőhelyiségben külön férfi és női rész található és egy közös toalett. A középső térben egy kényelmes ülőgarnitúra, a szoba egyik sarkában pedig egy hangszigetelt kis szoba található, ahol a zene jótékony hatásait élvezhetik az érdeklődők.

A szoba ára minimum 2 éjszaka foglalása esetén 25.000 Ft/szoba/éj. Az ár tartalmazza a svédasztalos reggeliket, egyszeri domboldali piknik reggelit, üdvözlőitalokat és minden szolgáltatásunkat. Szoba foglalása